юни 27, 2016

Партньорство

партньорство

Стойностните проекти се изпълняват не просто от подкрепящи организации, а от партньори и съмишленици

BLPROGRESS SCHOOLS работи в партньорство с най-големия образователен сайт в  България - Уча.се. Двете институции споделят еднаква визия и ценности, които са пряко свързани с подготовката на учениците и придобиване на знания, полезни за тях и обществото.

  • Уча.се е образователен сайт №1 на България с уроците за училище на разбираем и интересен език! В Уча.се има над 9 500 видео урока и упражнения по всички предмети от 1-ви до 12-ти клас. Видео уроците и упражненията са разработени от едни от най-добрите специалисти в сферата на образованието в България. Екипът на Уча.се се състои от над 60 специалисти – учители, сценаристи, озвучители, аниматори, програмисти, дизайнери и много други. Сайтът Уча.се е създаден през 2012 г. с мисията да помага на всички
    български ученици да постигат своите успехи и да бъдат щастливи хора. До момента уроците на сайта са изгледаните над 23 000 000 пъти. Сайтът има над 400 000 регистрирани ученици, учители и родители от цяла България и от чужбина.
  • За пет години на Уча.се са присъдени множество награди, сред които „Най- добър образователен сайт на България“ в три поредни години, „Най-добър сайт на публиката“ и „Най-добър сайт – бизнес“ в Български награди за уеб 2014, както и награди в категориите „Култура, образование, изкуство“ и „Видео за уеб“.
  • Материалите следват напълно официалната училищна програма на МОН и са съобразени с ДОС (държавните образователни стандарти). Структурирани са така, че учениците по интересен и разбираем начин да могат да се подготвят за училище самостоятелно. След видео урока, веднага могат да тестват наученото с упражнение. В упражненията има залегнала уникална технология -
    ако ученикът сбърка на даден въпрос, системата на Уча.се автоматично предлага точния откъс от урока, за да навакса пропуска!

BULPROGRESS SCHOOLS e обучителна институция, която притежава всички необходими лицензи за предоставяне на средно образование и професионална квалификация по атрактивни и адекватни на съвремието професии. Квалифицираните преподаватели представят тематиката с висок професионализъм, използват интерактивни методи и дискусии, поставят за решаване практически казуси и задачи.

BULPROGRESS SCHOOLS в партньорство с работодателите спомага за безпроблемното изминаване на пътя от професионално обучение към професионална реализация и професионално израстване.

 

Bulprogress schools е Вашият лоялен партньор.

ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ BULPROGRESS 2023
error: Content is protected !!